Installatiebedrijf Bruins Roden

Installatiebedrijf Bruins - Bel

Mobiele badkamer huren doet u bij Installatiebedrijf Bruins

Badkamer verbouwen? Huur een mobiele badkamer

Gaat u de badkamer verbouwen of wordt de badkamer voor u gebouwd? Grote kans dat u dan een tijdje geen gebruik kan maken van uw douche. Erg vervelend, want om nou steeds met een handdoek onder de arm naar de buren te lopen of telkens bij familie te douchen is verre van ideaal. Installatiebedrijf Bruins biedt haar klanten de perfecte oplossing: een mobiele badkamer. Sinds kort kunt u bij ons terecht voor een mobiele buitendouche, toilet en wasruimte, zodat u ook tijdens de verbouwing van alle gemakken bent voorzien. Onze mobiele badkamer is een servicedienst, we verhuren de mobiele badkamers dan ook niet los. De units zijn alleen beschikbaar voor klanten die een nieuwe badkamer hebben gekocht bij Sanidrome.

Een mobiele doucheruimte huren bij Installatiebedrijf Bruins? 

Wilt u graag gebruik maken van deze comfortabele oplossing tijdens uw verbouwing? Installatiebedrijf Bruins biedt al haar klanten die een complete badkamer aanschaffen de mogelijkheid gebruik te maken van de mobiele badkamer. De mobiele doucheruimte is een fijne en praktische oplossing voor de ongemakken die voortvloeien uit de verbouwing van de badkamer. Nieuwsgierig of u ook in aanmerking komt voor onze mobiele badkamer? Neem dan contact op. 

Maak afspraak

Afmetingen compacte, mobiele badkamermobiele badkamer

De mobiele badkamers, inclusief toilet en wastafel, kunnen door hun compacte afmetingen van 1,85 m breed, 2,40 m lang en 2,20 m hoog, bijna overal geplaatst worden. Voor, achter of naast het huis, u bepaald! Door zijn eenvoudige aansluiting heeft de mobiele badkamer namelijk enkel koud water nodig. Dit maakt de doucheruimte geschikt voor elk huishouden. 

Met spoed een mobiele doucheruimte nodig?

Heeft u met spoed een tijdelijke toilet-/ doucheruimte nodig, dan bent u bij Installatiebedrijf Bruins aan het juiste adres. Onze kant-en-klare cabines kunnen op zeer korte termijn bij u thuis geleverd worden. Vervolgens wordt de mobiele badkamer aangesloten door een gekwalificeerde medewerker, zodat u er gelijk gebruik van kunt maken.

Kosten mobiele badkamer

Bent u benieuwd naar de prijs van de mobiele badkamer van Installatiebedrijf Bruins of wilt u graag meer informatie ontvangen over de voorwaarden voor het huren van een doucheruimte? Neemt dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Uiteraard is het aanvragen van een afspraak geheel vrijblijvend. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. 
 

  • Maak een afspraak, vul onderstaand formulier in

      Openingstijden

     Maandag           
Dinsdag              
Woensdag        
Donderdag       
   - koopavond
Vrijdag                 
Zaterdag            
Lunchpauze          
 13.00 - 17.30
10.00 - 17.30   
10.00 - 17.30  
10.00 - 17.30
19.00 - 21.00
10.00 - 17.30
10.00 - 16.00
12.00 - 13.00

                  

                        

"Zorgeloos genieten van de top  kwaliteit  die  Bruins Installatie voor u regelt. Van centrale verwarming  tot  en  met  zonneboiler,  Bruins Installatie heeft voor u een   op maat gemaakte oplossing!"

                                 Johan  Huitema

     

 

Installatiebedrijf Roden Alles onder één dak
Installatiebedrijf Roden Eén aanspreekpunt
Installatiebedrijf Roden Gespecialiseerde medewerkers
Installatiebedrijf Roden 80+ jaar ervaring
Maak direct een afspraak
     Locatie Bruins
        Telefoonnummer Installatiebedrijf
Kanaalstraat 56-58
9301 LT Roden 
bruins@sanidrome.nl
050-5019307
Sitemap
                            Wat wij doen
Home
Sanidrome
Mobiele badkamer
                      Zonneboiler
Zonne-energie
Waterontharder
Rioolservice
                     Centrale verwarming
Vloerverwarming
Electra
Gas
                      Dakbedekking
Zinkwerken
Warmtepompen
Sanitair
Installatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins ZonnepanelenInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins
Sanidrome BruinsSanidrome Bruins