Installatiebedrijf Bruins Roden

Installatiebedrijf Bruins - Bel

Kom langs bij Installatiebedrijf Bruins voor al uw Sanitair 

Sanitair Roden | Voor al uw sanitair

Installatiebedrijf Bruins is uw sanitairwinkel in Roden, waar u terecht kunt voor al breed scala aan badkamer-, douch- en toiletontwerpen. Of u nou een compleet nieuwe badkamer wilt laten installeren of uw huidige badkamers wilt renoveren. U kunt bij ons terecht. Als het op sanitair aankomt is Installatiebedrijf Bruins een échte alleskunner. Neem snel contact op en bespreek de mogelijkheden door.

Sanitair Drenthe

Nieuwe badkamer laten installeren

Denkt u aan de aanschaf van een nieuwe kraan, renovatie van uw oude badkamer of zelfs het laten ontwerpen en uitvoeren van een compleet nieuwe badkamer? Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt. Van complete badkameropstellingen, (stoom)douchecabines, (bubbel)baden, tegels, verwarming en verlichting tot de kleinste accessoires. Wij bieden ook mobiele badkamers voor tijdens de verbouwing. Zo wordt ongemak voorkomen.

Ook voor de mooiste toiletten

Met Bruins maakt u van het kleinste kamertje het fijnste kamertje. Moet uw toilet compleet op de schop? Of gaat het om een renovatie? Wat het ook mag zijn, wij zetten onze beste mensen voor u aan het werk. Uw toilet is binnenkort een plek waar hygiëne en stijl op de meest harmonieuze manier samengaan.

Ook als u last heeft van een stinkend toilet schakelt u ons in. Vaak is de oorzaak hiervan een verstopte afvoer. Wij zorgen ervoor dat uw toilet spoedig naar behoren functioneert en alle nare geurtjes verleden tijd zijn. Maak van uw toilet een plek waar iedereen wil staan of zitten!

Neem een kijkje in onze badkamershowroom

U treft in onze showroom zowel klassieke kwaliteit als de nieuwste trends van bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen. Onbetaalbaar vakmanschap en ervaring krijgt u er bovendien gratis bij!

U kunt rekenen op deskundig advies en persoonlijke service ongeacht uw wensen en budget. Wij verzorgen de complete inrichting van uw badkamer en toilet, inclusief alle voorkomende werkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor het compleet installeren van uw badkamer en toilet, maar u kunt er ook voor kiezen om deze werkzaamheden deels voor uw eigen rekening te nemen.

Voor senioren en mindervaliden realiseren wij aanpassingen aan toilet, bad of doucheruimte, zodat ook zij veilig gebruik kunnen blijven maken van hun sanitaire voorzieningen.

Alles geheel naar uw eisen en wensen

Zoals u hierboven kunt lezen, kunnen wij alles op (onder andere) sanitair gebied voor u realiseren. Van een eenvoudig toilet tot luxe bubbelbad. Wilt u graag een afspraak maken met een van de specialisten van Installatiebedrijf Bruins? Neem dan direct contact met ons op.

  • Maak een afspraak, vul onderstaand formulier in

      Openingstijden

     Maandag           
Dinsdag              
Woensdag        
Donderdag       
   - koopavond
Vrijdag                 
Zaterdag            
Lunchpauze          
 13.00 - 17.30
10.00 - 17.30   
10.00 - 17.30  
10.00 - 17.30
19.00 - 21.00
10.00 - 17.30
10.00 - 16.00
12.00 - 13.00

                  

                        

"Zorgeloos genieten van de top  kwaliteit  die  Bruins Installatie voor u regelt. Van centrale verwarming  tot  en  met  zonneboiler,  Bruins Installatie heeft voor u een   op maat gemaakte oplossing!"

                                 Johan  Huitema

     

 

Installatiebedrijf Roden Alles onder één dak
Installatiebedrijf Roden Eén aanspreekpunt
Installatiebedrijf Roden Gespecialiseerde medewerkers
Installatiebedrijf Roden 80+ jaar ervaring
Maak direct een afspraak
     Locatie Bruins
        Telefoonnummer Installatiebedrijf
Kanaalstraat 56-58
9301 LT Roden 
bruins@sanidrome.nl
050-5019307
Sitemap
                            Wat wij doen
Home
Sanidrome
Mobiele badkamer
                      Zonneboiler
Zonne-energie
Waterontharder
Rioolservice
                     Centrale verwarming
Vloerverwarming
Electra
Gas
                      Dakbedekking
Zinkwerken
Warmtepompen
Sanitair
Installatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins ZonnepanelenInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins
Sanidrome BruinsSanidrome Bruins