Installatiebedrijf Bruins Roden

Installatiebedrijf Bruins - Bel

Zo kunt u Installatiebedrijf Bruins bereiken
 
Direct uw onderhoudscontracten regelen

Installatiebedrijf Assen 

Bent u opzoek naar een installateur in de buurt van Assen? Zoek dan niet verder! Installatiebedrijf Bruins voert verschillende soorten installaties uit. In Assen en in andere plaatsen in de drie noordelijke provincies van het land komen de installateurs bij u aan huis. Maak een afspraak om bij installatiebedrijf Bruins om aangenaam te wonen of werken.  

Wat doen wij als installateur? 

Installatiebedrijf Bruins staat voor zorgeloos wonen en werken. Onze specialisten voeren installaties uit op alle gebieden. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor installaties op het gebied van sanitair, water, dak, beveiliging of warme/ koude lucht. De specialisten komen bij uw huis of kantoor langs om de installaties uit te voeren. Als totaalinstallateur kunt u via ons ook uw huis verduurzamen. Uw kunt met ons investeren in uw toekomst door de installatie van een zonneboiler of andere zonne-energie installaties. Ook kunnen wij de zorgen uit handen nemen op het gebied van vloerverwarming of andere centrale verwarming installaties. Kortom: genoeg kennis en kunde om u zorgeloos te laten wonen of werken. 

Wie zijn wij?  

Installatiebedrijf Bruins is een installatiebedrijf gevestigd in Roden. Met 80+ jaar ervaring is er veel kennis in het vak. U heeft altijd te maken met een aanspreekpunt die voor u kan regelen dat diverse installaties worden uitgevoerd. Bij Installatiebedrijf Bruins hebben we gespecialiseerde medewerkers die u graag verder helpen. Wij werken in de drie noordelijkste provincies van Nederland. Ook in Assen kunnen wij langskomen om de installaties voor u uit te voeren. Zo kunnen we u zorgeloos laten wonen.  

Maak een afspraak bij Installatiebedrijf Bruins 

Wilt u de mogelijkheden bespreken met een specialist neem dan vooral contact met ons op. Via het invulformulier hieronder kunt u ook meteen een afspraak inplannen. In het formulier kunt u ook opgeven welke installatie u graag door ons laat uitvoeren. Wij helpen u dan graag verder! 

  • Maak een afspraak, vul onderstaand formulier in

      Openingstijden

     Maandag           
Dinsdag              
Woensdag        
Donderdag       
   - koopavond
Vrijdag                 
Zaterdag            
Lunchpauze          
 13.00 - 17.30
10.00 - 17.30   
10.00 - 17.30  
10.00 - 17.30
19.00 - 21.00
10.00 - 17.30
10.00 - 16.00
12.00 - 13.00

                  

                        

"Zorgeloos genieten van de top  kwaliteit  die  Bruins Installatie voor u regelt. Van centrale verwarming  tot  en  met  zonneboiler,  Bruins Installatie heeft voor u een   op maat gemaakte oplossing!"

                                 Johan  Huitema

     

 

Installatiebedrijf Roden Alles onder één dak
Installatiebedrijf Roden Eén aanspreekpunt
Installatiebedrijf Roden Gespecialiseerde medewerkers
Installatiebedrijf Roden 80+ jaar ervaring
Maak direct een afspraak
     Locatie Bruins
        Telefoonnummer Installatiebedrijf
Kanaalstraat 56-58
9301 LT Roden 
bruins@sanidrome.nl
050-5019307
Sitemap
                            Wat wij doen
Home
Sanidrome
Mobiele badkamer
                      Zonneboiler
Zonne-energie
Waterontharder
Rioolservice
                     Centrale verwarming
Vloerverwarming
Electra
Gas
                      Dakbedekking
Zinkwerken
Warmtepompen
Sanitair
Installatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins ZonnepanelenInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins
Sanidrome BruinsSanidrome Bruins