Installatiebedrijf Bruins Roden

Installatiebedrijf Bruins - Bel

Op zoek naar een nieuwe gasinstallatie? Dan bent u bij Installatiebedrijf Bruins aan het juiste adres

Gasinstallatie door een erkend installatie bedrijf

gasleiding aanleggen drenthe

Bent u op zoek naar een nieuwe gasinstallatie, of wilt u een huidige gasinstallatie laten renoveren? Dan bent u bij erkend installatiebedrijf Bruins op het juiste adres.

Het meest toegepaste gas is het bekende aardgas. Aardgas wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zoals verwarming voor woningen en bedrijfsgebouwen, om te koken, om de was te drogen of voor industriële projecten. Installatiebedrijf Bruins kan hiervoor het benodigde leidingnet aanleggen met inachtname van allerlei geldende voorschriften, want gas blijft gevaarlijk. Daarom is het van levensbelang dat uw installatie op de juiste wijze is aangebracht en wordt onderhouden.

Gasleidingen aanleggen

Een gasinstallatie wordt aangelegd volgens de NEN 1078 richtlijnen, om de veiligheid te verzekeren. De gasinstallatie bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder fittingen, toestellen, appendages en leidingen. Tijdens de aanleg van de gasleiding  wordt er regelmatig naar de dichtheid gekeken, om de integriteit van de gasleiding te controleren.

Als de gasleiding is aangesloten wordt er een eindcontrole uitgevoerd door de  gasleiding af te persen. Met de informatie van deze metingen wordt er een gasopleveringsrapport geschreven die naar de opdrachtgever gaat.

Uw gasinstallatie vernieuwen of repareren

Gasleiding worden heel veel gebruikt in de meeste huishoudens. Ze voorzien veel toestellen van energie, bijvoorbeeld cv-ketels, fornuizen, luchtverwarming,  etc. Daarom is het van belang dat alle gasleiding in goede conditie zijn. Soms kan het gebeuren dat er een klein gaslek ontstaat, of dat er een andere reparatie nodig is. In dat geval kunt u ook bij ons terecht.

Is er meer werk nodig, of zelf een complete vernieuwing, dan kan dat natuurlijk ook. Wij helpen u ook graag met andere werkzaamheden, bijvoorbeeld bij het aanleggen van een nieuw aansluitingspunt voor een nieuw gasfornuis. Wilt u juist van een gasleiding af? Dan kommen wij bij u langs om de gasaansluiting af te doppen.

Gasinstallatie nodig? Kom naar installatiebedrijf Bruins!

Bij installatiebedrijf Bruins kunt u alle kanten op! Hierbij kunt u denken aan gehele of gedeeltelijke aanleg, herstel en/of vernieuwing is mogelijk. Nadat de werkzaamheden voor de installatie zijn uitgevoerd, wordt de totale installatie door middel van een drukproef getest. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Afspraak maken

Direct een afspraak maken? Vul het onderstaande formulier in.

  • Maak een afspraak, vul onderstaand formulier in

 

Bij installatiebedrijf Bruins heeft u altijd de volgende voordelen:

Gasleiding aanleggen
 

      Openingstijden

     Maandag           
Dinsdag              
Woensdag        
Donderdag       
   - koopavond
Vrijdag                 
Zaterdag            
Lunchpauze          
 13.00 - 17.30
10.00 - 17.30   
10.00 - 17.30  
10.00 - 17.30
19.00 - 21.00
10.00 - 17.30
10.00 - 16.00
12.00 - 13.00

                  

                        

"Zorgeloos genieten van de top  kwaliteit  die  Bruins Installatie voor u regelt. Van centrale verwarming  tot  en  met  zonneboiler,  Bruins Installatie heeft voor u een   op maat gemaakte oplossing!"

                                 Johan  Huitema

     

 

Installatiebedrijf Roden Alles onder één dak
Installatiebedrijf Roden Eén aanspreekpunt
Installatiebedrijf Roden Gespecialiseerde medewerkers
Installatiebedrijf Roden 80+ jaar ervaring
Maak direct een afspraak
     Locatie Bruins
        Telefoonnummer Installatiebedrijf
Kanaalstraat 56-58
9301 LT Roden 
bruins@sanidrome.nl
050-5019307
Sitemap
                            Wat wij doen
Home
Sanidrome
Mobiele badkamer
                      Zonneboiler
Zonne-energie
Waterontharder
Rioolservice
                     Centrale verwarming
Vloerverwarming
Electra
Gas
                      Dakbedekking
Zinkwerken
Warmtepompen
Sanitair
Installatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins ZonnepanelenInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins
Sanidrome BruinsSanidrome Bruins