Installatiebedrijf Bruins Roden

Installatiebedrijf Bruins - Bel

Zo kunt u Installatiebedrijf Bruins bereiken
 
Direct uw onderhoudscontracten regelen

Wat doet een installateur?  

Een installateur legt verschillende installaties in woningen, utiliteit en industrie. De installateur behandelt installaties op verschillende vakgebieden. De vakgebieden zijn bijvoorbeeld sanitair, water, dak werk, beveiliging, warme/ koude lucht en zonnepanelen. Een HVAC-installatie is hierbij een bekend begrip. In deze blog worden deze begrippen uitgelegd en worden de populairste installaties bij langs gegaan.  

Een installateur heeft de ervaring om u zorgeloos te laten wonen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de manier waarop uw apparaten en CV-ketel zijn geïnstalleerd. Deze taken nemen de installateurs voor hun rekening.  Met de expertise van de installateurs en de specialisatie in verschillende vakgebieden werken de installaties weer nieuw.  

HVAC  

Wat is een HVAC-installatie? De installateurs voeren verschillende installaties uit. HVAC is een Engelse benaming die Heating, Ventilation en Airconditioning betekend.  De installateur houdt zich bezig met de installaties rondom het verwarmen van een woning of gebouw. De ventilation staat voor de installaties om het gebouw met frisse lucht te ventileren.  De frisse lucht komt van buiten het gebouw of de woning. Het ventileren van ruimtes is van groot belang gebleken gedurende de COVID-pandemie, waardoor de installateurs veel extra ervaring hebben opgedaan op dit vlak. Als laatste werkt de airco installateur voor de koele lucht in een woning of gebouw. Het is vooral op de warmere zomerdagen van groot belang dat de airconditioning goed is aangesloten.  

Zonnepanelen installateur  

Naast de HVAC-installaties die installateurs in veel gebouwen uitvoeren worden de zonnepanelen installaties steeds populairder. De duurzame energie geeft woningen meer waarde en besparen op lange termijn kosten voor de eigenaren. De installateur van de zonnepanelen weet alles over de techniek van de zonnepanelen. Het zonlicht is makkelijk om te zetten in energie en makkelijk te instaleren. Ook is het mogelijk om subsidies te krijgen voor het instaleren van zonnepanelen. Klik hier voor meer informatie over het instaleren van zonnepanelen en maak ook uw woning duurzaam!  

Techniek in Nederland  

Een installateur heeft een technische achtergrond en leert veel door het werken in de praktijk. Techniek is een groot begrip en er is altijd veel werk in. In Nederland werkt ongeveer 20% van de werkzame beroepsbevolking in de technische sector. Ben je opzoek naar een installateur in noordelijke provincies dan kan je terecht bij de specialisten van Installatiebedrijf Bruins. Ze vestigen zich in de regio van Groningen en komen bij u thuis langs voor alle installaties.  

  • Maak een afspraak, vul onderstaand formulier in

      Openingstijden

     Maandag           
Dinsdag              
Woensdag        
Donderdag       
   - koopavond
Vrijdag                 
Zaterdag            
Lunchpauze          
 13.00 - 17.30
10.00 - 17.30   
10.00 - 17.30  
10.00 - 17.30
19.00 - 21.00
10.00 - 17.30
10.00 - 16.00
12.00 - 13.00

                  

                        

"Zorgeloos genieten van de top  kwaliteit  die  Bruins Installatie voor u regelt. Van centrale verwarming  tot  en  met  zonneboiler,  Bruins Installatie heeft voor u een   op maat gemaakte oplossing!"

                                 Johan  Huitema

     

 

Installatiebedrijf Roden Alles onder één dak
Installatiebedrijf Roden Eén aanspreekpunt
Installatiebedrijf Roden Gespecialiseerde medewerkers
Installatiebedrijf Roden 80+ jaar ervaring
Maak direct een afspraak
     Locatie Bruins
        Telefoonnummer Installatiebedrijf
Kanaalstraat 56-58
9301 LT Roden 
bruins@sanidrome.nl
050-5019307
Sitemap
                            Wat wij doen
Home
Sanidrome
Mobiele badkamer
                      Zonneboiler
Zonne-energie
Waterontharder
Rioolservice
                     Centrale verwarming
Vloerverwarming
Electra
Gas
                      Dakbedekking
Zinkwerken
Warmtepompen
Sanitair
Installatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins ZonnepanelenInstallatiebedrijf BruinsInstallatiebedrijf Bruins
Sanidrome BruinsSanidrome Bruins